Polotvrdé sýry
Saint-Nectaire
Polotvrdý sýr, se žlutou, později šedou až bílou plísní na povrchu. Vyrobený z pasterovaného kravského mléka. Tuk: 27%. Hmotnost: 250 g.
Saint-Paulin
Mladý polotvrdý sýr, máslová jemná chuť. Vyrobený z pasterovaného kravského mléka, soli, fermentů, zahušťovadla, barvivo E160b, konzervant E235. Tuk: 22%, Hmotnost: 250 g.
Tomme de Savoie
Polotvrdý sýr s mírně slanou, zemitou chutí. Šedá kůra z kulturní plísně. Vyrobený ze syrového kravského mléka, zralost min. 6 týdnů. Tuk: 30%. Hmotnost: 300 g.
Emmental
Polotvrdý sýr, dlouho zrající, s výraznými dírami a typickou chutí. Vhodný jak na samotné pojídání s vínem, tak na zapékání zeleninových i masových jídel. Vyrobený z termizovaného kravského mléka Tuk: 31%. Hmotnost: 400 g.
Cantal
Polotvrdý sýr, silná až štiplavá chuť rostoucí s věkem. Vyrobený z pasterovaného kravského mléka. Tuk: 33%. Hmotnost: 250 g.
Morbier
Polotvrdý sýr s plísňovou vrstvou uprostřed, otíraná kůra. Zraje 2 a více měsíců. Vyrobený ze syrového kravského mléka, soli, fermentů, barviva E153. Tuk: 29%. Hmotnost: 250 g.