Avokádovo-krevetový předkrm

28.09.2013 17:40

Ingredience: 200 g čerstvého sýru Caprice des Anges, 1 avokádo, 150 g červených krevet, 2 lžíce zakysané smetany, 1/2 limetky, 1/2 lžičky mexického koření, 3 lžíce nasekaného kopru, špetka soli

Postup: Oloupejte avokádo a odstraňte slupku a jádro. Dužinu nakrájejte na kousky, smíchejte se solí, kořením, lžíci zakysané smetany a limetkovou šťávou a rozmixujte. V další misce smíchejte Caprice des Anges se lžící zakysané smetany. Do vysokých sklenic dejte na dno avokádovou směs, na ní krevety, navrch ozdobně nastříkejte Caprice des Anges a ozdobte snítkem kopru. Do doby servírování uchovejte v chladu. 

 

Zdroj: https://www.quiveutdufromage.com